PelviPlus folders

Nu ook te downloaden, de PelviPlus folders met informatie over de Bekkenbodem en de mogelijke problemen, over Plas- en/of poepproblemen bij uw kind, over Zwangerschap en bevalling en over Seksuele problemen.

Er is een grote diversiteit van klachten waarbij bekkenfysiotherapie kan helpen en/of verlichten. In deze folder leest u hier meer over. Heeft u vragen, bel of mail ons dan, we helpen u graag.

Bij o.a. bedplassen, plas- of poepongelukjes, verstopping of heel vaak moeten plassen kan de kinderbekkenfysiotherapeut van PelviPlus uitkomst bieden. Samen met u en uw kind bekijken wat er aan te doen is. Bel of mail ons gerust.

Tijdens je zwangerschap en de bevalling verandert er veel in je bekken(bodem). Het is van groot belang dat je goed leert om te gaan met je bekken, bekkenbodem en lage rug. Heb je klachten of een vraag hierover, bel of mail ons dan gerust.

De bekkenbodem kan van invloed zijn bij klachten tijdens het vrijen, zowel bij vrouwen als bij mannen. Dan wordt seks een bron van frustratie in plaats van genot. De bekkenfysiotherapeut met Post-HBO opleiding Seksuologie bij PelviPlus kan hierbij helpen.