Bekkenfysiotherapie Wassenaar

PelviPlus bekkenfysiotherapie Wassenaar is dé praktijk voor al uw bekken(bodem)problemen langs de Zuid-Hollandse kust, van Noordwijkerhout tot Den Haag. Doordat we meerdere locaties hebben, zijn we nooit al te ver bij u vandaan.

Wij zullen altijd proberen bij aanmelding uw eerste afspraak binnen een week te plannen. Heeft u vragen of een bekken(bodem)klacht, en weet u niet zeker of bekkenfysiotherapie voor u zou kunnen helpen, mail dan gerust naar info@pelviplus.nl of bel 071-4060648.

Locatie Wassenaar

In Wassenaar zit PelviPlus bij De Zorgpraktijk Fysiotherapie aan de Van Hallstraat 2. Er is parkeergelegenheid aan de Van Hallstraat en in de omliggende straten.

In het gebouw van De Zorgpraktijk zijn meerdere zorgverleners gehuisvest, waaronder fysiotherapie, podotherapie en acupunctuur waarmee wij als bekkenfysiotherapeuten een goede samenwerking hebben.

Heeft u bij ons in Wassenaar een afspraak dan kunt u in de wachtruimte plaatsnemen, meteen links na de ingang. U wordt daar door uw behandelend bekkenfysiotherapeut Ida Hoogeveen opgehaald.

Openingstijden

PelviPlus Bekkenfysiotherapie in Wassenaar is woensdagmiddag en de gehele donderdag geopend. Onze locatie in Katwijk ligt op slechts 8 km van Wassenaar, hier kunt u van maandag t/m vrijdag terecht, ook in de avonduren. Indien nodig behandelen wij aan huis. Hier heeft u dan wel een verwijzing van uw huisarts of specialist voor nodig.

Bekijk ook onze praktijken in:

Hulp bij bekken(bodem)problemen

Samen met uw bekkenfysiotherapeut bespreekt u uw klacht en hulpvraag middels een uitgebreide anamnese.

Met behulp van vragenlijsten of invullijsten zoals bijvoorbeeld een plasdagboek en onderzoek wordt inzicht in de problematiek verkregen.

Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld waarbij wij gebruik kunnen maken van o.a. EMG-biofeedback-apparatuur, ballontherapie, echografie.

Wij participeren in de bekkenbodem-app waarin zeer veel informatie wordt gegeven over bekkenfysiotherapie, via de site www.bekkenbodemonline.nl kunt u informatie vinden waar wij voor de volle 100% achter staan!

Route bekkenfysiotherapie Katwijk

Onze praktijkruimte is gevestigd in Medisch Centrum ‘de Coepel’.

Contactgevens:

Van Hallstraat 2
2241 KT Wassenaar
06-11509531

info@pelviplus.nl

Hulp nodig?

U kunt zonder verwijsbrief van een arts bij ons terecht. Tijdens het eerste consult wordt aan de hand van een screening beoordeeld of u in aanmerking komt voor bekkenfysiotherapie.