Bekkenfysiotherapie Sassenheim

PelviPlus bekkenfysiotherapie Sassenheim is dé praktijk voor al uw bekken(bodem)problemen in de Duin- en Bollenstreek. Doordat we meerdere locaties hebben, zijn we nooit al te ver bij u vandaan.

Wij zullen altijd proberen bij aanmelding uw eerste afspraak binnen een week te plannen. Heeft u vragen of een bekken(bodem)klacht, en weet u niet zeker of bekkenfysiotherapie voor u zou kunnen helpen, mail dan gerust naar info@pelviplus.nl of bel 06-27206571 (Sassenheim) of 071-364 9398 (Noordwijk).

Locatie Sassenheim

In Sassenheim maakt onze praktijkruimte deel uit van Fysiotherapie Lünnemann aan de Essenlaan 44. Er is voor het gebouw en in de buurt gratis parkeergelegenheid.

Bij Fysiotherapie Lünnemann werken meerdere fysiotherapeuten, waaronder ook kinderfysiotherapeuten, waarmee PelviPlus een fijne samenwerking heeft.

Als u een afspraak heeft, kunt u bij binnenkomst links in de wachtkamer plaatsnemen. U wordt door uw behandelend bekkenfysiotherapeut Enif Stevens opgehaald.

Openingstijden

PelviPlus Bekkenfysiotherapie Sassenheim is op woensdag geopend. Onze locaties in Noordwijkerhout of Noordwijk zijn op 7 resp. 8km van Sassenheim, met meerdere dagen bezetting (zie hieronder).

Indien nodig behandelen wij aan huis. Hier heeft u dan wel een verwijzing van uw huisarts of specialist voor nodig.

Bekijk ook onze praktijken in:

Hulp bij bekken(bodem)problemen

Samen met uw bekkenfysiotherapeut bespreekt u uw klacht en hulpvraag middels een uitgebreide anamnese.

Met behulp van vragenlijsten of invullijsten zoals bijvoorbeeld een plasdagboek en onderzoek wordt inzicht in de problematiek verkregen.

Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld waarbij wij gebruik kunnen maken van o.a. EMG-biofeedback-apparatuur, ballontherapie, echografie.

Wij participeren in de bekkenbodem-app waarin zeer veel informatie wordt gegeven over bekkenfysiotherapie, via de site www.bekkenbodemonline.nl kunt u informatie vinden waar wij voor de volle 100% achter staan!

Route bekkenfysiotherapie Sassenheim

Onze praktijkruimte is gevestigd bij fysiotherapie Lünnemann.

CONTACTGEVENS:

Essenlaan 44 2171 BX
Sassenheim
06-27206571
info@pelviplus.nl

Hulp nodig?

U kunt zonder verwijsbrief van een arts bij ons terecht. Tijdens het eerste consult wordt aan de hand van een screening beoordeeld of u in aanmerking komt voor bekkenfysiotherapie.