Bekkenfysiotherapie Noordwijkerhout

PelviPlus bekkenfysiotherapie Noordwijkerhout is dé praktijk voor al uw bekken(bodem)problemen in de Duin- en Bollenstreek. Doordat we meerdere locaties hebben, zijn we nooit al te ver bij u vandaan.

Wij zullen altijd proberen bij aanmelding uw eerste afspraak binnen een week te plannen. Heeft u vragen of een bekken(bodem)klacht, en weet u niet zeker of bekkenfysiotherapie voor u zou kunnen helpen, mail dan gerust naar info@pelviplus.nl of bel 06-27206571 (Noordwijkerhout).

Locatie Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout zit onze praktijk in het gezondheidscentrum Via Antiqua, naast woonzorgcomplex Munnekeweij. Er is parkeergelegenheid tegenover de ingang van het gebouw.

In dit gebouw zijn meerdere zorgverleners gehuisvest waaronder huisartsen en Centrum voor Jeugd en Gezin, waarmee wij een goede samenwerking hebben.

Wanneer u binnenloopt in de grote centrale hal loopt u door naar de ingang van het gezondheidscentrum (links achterin). Vervolgens komt u langs de apotheek en huisartsenpraktijk Celsius tot u bij kamer nummer 9 bent. Daar ziet u aan uw rechterhand oranje stoelen staan waar u kunt plaatsnemen. Uw behandelend bekkenfysiotherapeut Enif Stevens of Mirjam de Visser komt u daar ophalen.

Openingstijden

PelviPlus Bekkenfysiotherapie in Noordwijkerhout is maandag, dinsdag en vrijdag geopend. Indien nodig behandelen wij aan huis. Hier heeft u dan wel een verwijzing van uw huisarts of specialist voor nodig.

Bekijk ook onze praktijken in:

Hulp bij bekken(bodem)problemen

Samen met uw bekkenfysiotherapeut bespreekt u uw klacht en hulpvraag middels een uitgebreide anamnese.

Met behulp van vragenlijsten of invullijsten zoals bijvoorbeeld een plasdagboek en onderzoek wordt inzicht in de problematiek verkregen.

Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld waarbij wij gebruik kunnen maken van o.a. EMG-biofeedback-apparatuur, ballontherapie, echografie.

Wij participeren in de bekkenbodem-app waarin zeer veel informatie wordt gegeven over bekkenfysiotherapie, via de site www.bekkenbodemonline.nl kunt u informatie vinden waar wij voor de volle 100% achter staan!

Route bekkenfysiotherapie Noordwijkerhout

Onze praktijkruimte is gevestigd in het gezondheidscentrum Via Antiqua, naast woonzorgcomplex Munnekeweij.

CONTACTGEVENS:

Via Antiqua 9
2211 HW Noordwijkerhout
06-27206571
info@pelviplus.nl

Hulp nodig?

U kunt zonder verwijsbrief van een arts bij ons terecht. Tijdens het eerste consult wordt aan de hand van een screening beoordeeld of u in aanmerking komt voor bekkenfysiotherapie.