Bekkenfysiotherapie Noordwijk

PelviPlus bekkenfysiotherapie Noordwijk is dé praktijk voor al uw bekken(bodem)problemen in de Duin- en Bollenstreek. Doordat we meerdere locaties hebben, zijn we nooit al te ver bij u vandaan.

Wij zullen altijd proberen bij aanmelding uw eerste afspraak binnen een week te plannen. Heeft u vragen of een bekken(bodem)klacht, en weet u niet zeker of bekkenfysiotherapie voor u zou kunnen helpen, mail dan gerust naar info@pelviplus.nl of bel 071-364 9398 (Noordwijk).

Locatie Noordwijk

In Noordwijk (op de grens van Noordwijkerhout) zit onze praktijkruimte in het oude monumentale gebouw “de Vonk”. Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

In hetzelfde gebouw zijn o.a. ook de verloskundigenpraktijk Noordwijk-Noordwijkerhout en fysiotherapiepraktijk “ Paramedisch Centrum Noordwijk” te vinden.

Als u een afspraak heeft mag u rechts van de trap doorlopen naar achteren. U hoeft zich niet te melden aan de balie maar mag plaatsnemen in de wachtkamer. U wordt door uw behandelend bekkenfysiotherapeut Mirjam de Visser of Lida Zethof opgehaald.

Openingstijden

PelviPlus Bekkenfysiotherapie Noordwijk is van maandag t/m vrijdag geopend, ook in de avonduren. Indien nodig behandelen wij aan huis. Hier heeft u dan wel een verwijzing van uw huisarts of specialist voor nodig.

Bekijk ook onze praktijken in:

Hulp bij bekken(bodem)problemen

Samen met uw bekkenfysiotherapeut bespreekt u uw klacht en hulpvraag middels een uitgebreide anamnese.

Met behulp van vragenlijsten of invullijsten zoals bijvoorbeeld een plasdagboek en onderzoek wordt inzicht in de problematiek verkregen.

Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld waarbij wij gebruik kunnen maken van o.a. EMG-biofeedback-apparatuur, ballontherapie, echografie.

Wij participeren in de bekkenbodem-app waarin zeer veel informatie wordt gegeven over bekkenfysiotherapie, via de site www.bekkenbodemonline.nl kunt u informatie vinden waar wij voor de volle 100% achter staan!

Route bekkenfysiotherapie Noordwijk

Onze praktijkruimte is gevestigd in Gebouw de Vonk (hoek Northgodreef – Westeinde).

CONTACTGEVENS:

Westeinde 94
2211 XS  Noordwijkerhout
071-3649398
info@pelviplus.nl

Hulp nodig?

U kunt zonder verwijsbrief van een arts bij ons terecht. Tijdens het eerste consult wordt aan de hand van een screening beoordeeld of u in aanmerking komt voor bekkenfysiotherapie.