Bekkenfysiotherapie Katwijk

PelviPlus bekkenfysiotherapie Katwijk is dé praktijk voor al uw bekken(bodem)problemen in de Duin- en Bollenstreek. Doordat we meerdere locaties hebben, zijn we nooit al te ver bij u vandaan.

Wij zullen altijd proberen bij aanmelding uw eerste afspraak binnen een week te plannen. Heeft u vragen of een bekken(bodem)klacht, en weet u niet zeker of bekkenfysiotherapie voor u zou kunnen helpen, mail dan gerust naar info@pelviplus.nl of bel 071-406 0648 (Katwijk).

Locatie Katwijk

In Katwijk zit PelviPlus in het Medisch Centrum de Coepel aan de Randweg 47. Er is ruime parkeergelegenheid op het parkeerterrein bij de Coepel en in de omliggende straten.

In de Coepel zijn meerdere zorgverleners gehuisvest, waaronder huisartsen (Schonenberg, Smaal, Vogel), diëtist, Alrijne zorggroep (gynaecologie, dermatologie) en fysiotherapie, waarmee wij als bekkenfysiotherapeuten een goede samenwerking hebben.

Heeft u bij ons in de Coepel een afspraak dan kunt u in onze wachtruimte plaatsnemen, meteen links na de ingang bij het raam. U wordt daar door uw behandelend bekkenfysiotherapeut Ida Hoogeveen of Lida Zethof opgehaald.

Openingstijden

PelviPlus Bekkenfysiotherapie in Katwijk is van maandag t/m donderdag geopend, ook in de avonduren. Indien nodig behandelen wij aan huis. Hier heeft u dan wel een verwijzing van uw huisarts of specialist voor nodig.

Bekijk ook onze praktijken in:

Hulp bij bekken(bodem)problemen

Samen met uw bekkenfysiotherapeut bespreekt u uw klacht en hulpvraag middels een uitgebreide anamnese.

Met behulp van vragenlijsten of invullijsten zoals bijvoorbeeld een plasdagboek en onderzoek wordt inzicht in de problematiek verkregen.

Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld waarbij wij gebruik kunnen maken van o.a. EMG-biofeedback-apparatuur, ballontherapie, echografie.

Wij participeren in de bekkenbodem-app waarin zeer veel informatie wordt gegeven over bekkenfysiotherapie, via de site www.bekkenbodemonline.nl kunt u informatie vinden waar wij voor de volle 100% achter staan!

Route bekkenfysiotherapie Katwijk

Onze praktijkruimte is gevestigd in Medisch Centrum ‘de Coepel’.

Contactgevens:

Randweg 47
2225 PJ  Katwijk
071-4060648
info@pelviplus.nl

Hulp nodig?

U kunt zonder verwijsbrief van een arts bij ons terecht. Tijdens het eerste consult wordt aan de hand van een screening beoordeeld of u in aanmerking komt voor bekkenfysiotherapie.